Nowoczesna kuchnia z nutą tradycji

Oryginalne receptury, lokalne specjały, klasyki kuchni polskiej i europejskiej, starannie dobrane składniki – restauracja w Rewita Zakopane zaprasza na prawdziwą kulinarną ucztę.

Kulinarne dziedzictwo

Zakopane od kuchni

Menu naszej restauracji to połączenie klasyki, lokalnej tradycji oraz nowoczesnych trendów kulinarnych. Dania powstają na bazie oryginalnych receptur, świeżych składników od lokalnych dostawców oraz talentu kucharzy.

image

Pozycje obowiązkowe

Prawdziwy smak Tatr

Z prawdziwą przyjemnością dzielimy się zakopiańską tradycją kulinarną, przygotowując dla naszych Gości słynne tatrzańskie specjały, takie jak: oscypek z żurawiną, kwaśnica na żeberkach i moskol.

image
image

Pyszny początek dnia

Od 8:00 do 10:00 zapraszamy na przepyszne śniadania w formie bufetu. Świeże pieczywo, lokalne sery i wędliny, bogaty wybór warzyw, dania na ciepło, na słodko i wytrawne zachwycą smakiem i dodadzą energii, tak potrzebnej na tatrzańskich szlakach.

Obiadokolacje – symfonia smaków

Obiadokolacje w formie bufetu w restauracji Rewita Zakopane serwowane są od 15:30 do 18:00. Nasze menu to harmonia klasyki i tatrzańskich smaków – zawsze szeroki wybór dań przygotowywanych z dbałością, ze składników najwyższej jakości.

Idealne kompozycje

Bogate i różnorodne menu umożliwia komponowanie dań zgodnie z indywidualnymi preferencjami oraz stylem żywienia. Znajdują się w nim dania mięsne, wegetariańskie, wegańskie oraz propozycje dla osób z nietolerancjami pokarmowymi.