Bogactwo smaków i aromatów
Kuchnia Rewita Sopot „Korab” to połączenie klasycznych smaków z nutą nadmorskiej tradycji. Różnorodne menu zachwyci najbardziej wymagających smakoszy, ceniących jakość produktów, talent kucharzy i estetykę potraw.
Bogactwo smaków i aromatów
Kuchnia Rewita Sopot „Korab” to połączenie klasycznych smaków z nutą nadmorskiej tradycji. Różnorodne menu zachwyci najbardziej wymagających smakoszy, ceniących jakość produktów, talent kucharzy i estetykę potraw.
Śniadania i obiadokolacje
Nasze śniadania (od 8:00 do 11:00) i obiadokolacje (od 15:30 do 19:30*) serwowane są w Jadalni, w formie bufetu. Urozmaicone, starannie skomponowane menu uwzględnia różne opcje dietetyczne, obejmujące potrawy jarskie, mięsne, rybne, szeroki wybór warzyw i owoców, specjały lokalnej kuchni oraz słodkie przysmaki.
*godziny serwowania posiłków mogą ulec zmianie
Dla podkreślenia smaku
Oferuje szeroki wybór napoi bezalkoholowych (bezpłatnie) i alkoholowych (odpłatnie). Kieliszek wina, chłodne piwo, zaskakujący drink czy szklanka orzeźwiającego napoju będą doskonałym uzupełnieniem obiadokolacji, znakomicie podkreślając smak potraw.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez AMW Rewita Sp. z o.o, Zielone Zacisze 11B, 03-294, Warszawa Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .